Lid Worden?

Aanmeldingsformulier
Misschien ben je al eens een (paar) keer komen kijken bij ZKV, of heb je meegedaan aan het beroemde Rabobank Schoolkorfbal toernooi, dat jaarlijks bij ZKV plaatsvindt. Wellicht heb je zelfs al een keer met een vriendje of vriendinnetje meegetraind, of wil je als (oud)korfballer gewoon graag bij ons komen spelen. Bij ZKV ben je altijd van harte welkom!
De ZKV-sfeer proeven? Met de ZKV-strippenkaart kun je geheel vrijblijvend 3 maal gratis meetrainen. Deze strippenkaart kunt u aanvragen bij het secretariaat of ontvangt u wanneer u de eerste keer een training bezoekt. Op deze website vind je alle informatie over onze vereniging. Maar ook voor persoonlijk contact is er altijd ruimte bij ZKV.
Korfbal is een gemengde sport, waarbij de competitieteams in de F (6/7 jaar) en E (8/9 jaar) leeftijd bestaan uit 4 spelers (2 meisjes en 2 jongens) en vanaf de D leeftijd uit teams bestaande uit 4 meisjes en 4 jongens. Overigens kun je al vanaf de leeftijd van 4 jaar met korfbal beginnen, namelijk bij onze Kangoeroes die wekelijks een uurtje trainen.
Trainingen
De trainingen zijn van augustus tot en met oktober en van april tot en met mei op het veld.
Van november tot ongeveer maart vinden de trainingen in sporthal De Struijck plaats. Alle eerste en tweede teams trainen twee keer per week. De overige teams trainen minimaal één maal per week.
Wedstrijden
De wedstrijden van de jeugd tot 15 jaar worden op zaterdag gespeeld. De junioren en senioren spelen op zaterdag of zondag. De wedstrijden zijn afwisselend uit en thuis. Ondanks dat er altijd weer zorgvuldig aandacht aan wordt besteed dat de wedstrijden van de jeugd zo veel mogelijk in de omgeving worden gespeeld, kan het voorkomen dat er voor wedstrijden wat verder gereisd dient te worden. Alle informatie over trainingstijden en wedstrijden wordt vermeld in het clubblad en ook op deze site.
Het lidmaatschap
Het lidmaatschap geldt voor de duur van een verenigingsjaar en wordt stilzwijgend verlengd met telkens 1 jaar. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni.
Wijzigingen (opzegging lidmaatschap of wijziging in type lidmaatschap) dienen schriftelijk of per e-mail bij het bestuurssecretariaat te worden ingediend. Het opzeggen van het lidmaatschap moet voor 1 mei van het lopende verenigingsjaar bij het bestuurssecretariaat binnen zijn. Leden die tussendoor bedanken zijn verplicht het contributiejaar uit te betalen.
Contributie
De contributie wordt ieder kwartaal geïnd per automatische incasso. Voor betaling per acceptgiro geldt een toeslag van €2,50.
Contributiebedragen met ingang van 1 juli 2019 per kwartaal

Senioren€ 68,00
Jonge senioren€ 59,00
Senioren (Alleen Zaal)€ 32,50 (1e en 4e kwrt.) en € 71,00 (2e en 3e kwrt.)
Algemeen reserve€ 32,50
Junioren€ 44,50
Aspiranten€ 34,50
Pupillen€ 30,00
Kangoeroes€ 12,-
Boomers€ 3,-
Rustende leden€ 21,-
  

*Bovenstaande bedragen zijn allen inclusief reisgeld.
Wedstrijdkleding
ZKV-shirt (zwart met voor en achter een verticale witte baan), wit sportbroekje voor de jongens, een wit rokje voor meisjes, veld- en zaalsportschoenen.
De wedstrijdshirts zijn verkrijgbaar bij Vonk Sports op de Westzijde in Zaandam.
Wanneer je naar aanleiding van bovenstaande of andere vragen, nog meer informatie wilt hebben kun je altijd contact opnemen met:
Secretariaat
Ruud Berkhof
secretaris@zkvzaandam.nl
06 28939143
 

ZKV